Aangepast koken

Aangepast koken herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
donderdag
18:00 - 22:00
09/09/2021
27/01/2022
Wim Vander Haeghen

In de module ‘Vegetarisch Koken’ nemen we een verfrissende duik in de culinaire wereld van lekkere en gezonde recepten zonder vlees of vis. Verrassende hapjes, warme en koude voorgerechten, heerlijke soepen, rijke stoofschotels en andere creatieve hoofdgerechten, … het staat allemaal op het menu.

Eenvoudige gerechten voor alledag, maar ook feestelijke creaties passeren de revue in een boeiende, gevarieerde en vooral smakelijke cursus. We werken met seizoensgebonden klassiekers en verkennen de wereld van de noten en zaden. We maken taarten en quiches met bekende en minder bekende groenten. Pasta’s en risotto’s, pittige curry’s, een bede waaier aan vleesvervangende producten – denk aan linzen, tofu, seitan, quorn, … en nog veel meer eigentijdse smaakcombinaties, het programma van deze cursus is bijzonder uitgebreid.



» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 12,00

Schrijf hier ONLINE in
Aangepast koken herfst en winter
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share