Aangepast koken
Aangepast koken herfst en winter
In het eerste semester leggen we de nadruk op herfst- en wintergerechten: stoofpotjes, vergeten groenten, verwarmende soepen en gerechten uit de wereldkeuken in vegetarische, soms vegan, versie. Je leert alles over kruiden en specerijen. We koken ook eens glutenvrij, lactosevrij en op aanvraag …vrij?
Als agar agar, aramé, topinamboer, polenta, paneer, b’stilla je vreemd in de oren klinken… dan wacht jou een lekkere ontdekkingstocht in deze verwarmende herfst- en wintereditie.
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00
Inschrijven kan vanaf 1 juni 2023
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.