Aangepast koken
Aangepast koken herfst en winter
vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
donderdag
18:00 - 22:00
08/09/2022
26/01/2023
Joost Van Der Straeten
In het eerste semester leggen we de nadruk op herfst- en wintergerechten: stoofpotjes, vergeten groenten, verwarmende soepen en gerechten uit de wereldkeuken in vegetarische, soms vegan, versie. Je leert alles over kruiden en specerijen. We koken ook eens glutenvrij, lactosevrij en op aanvraag …vrij?
Als agar agar, aramé, topinamboer, polenta, paneer, b’stilla je vreemd in de oren klinken… dan wacht jou een lekkere ontdekkingstocht in deze verwarmende herfst- en wintereditie.
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00
- Schrijf hier ONLINE in
- Aangepast koken herfst en winter
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.