Arabisch

Arabisch 1A – start januari - Breakthrough 1 B

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Vangrootenbruel Ronse
maandag
18:15 - 21:25
24/01/2022
06/06/2022
-

De cursus is gestart in september, je moet het Arabisch schrift al een beetje beheersen als je wil instappen in januari.

De opleiding heeft als voornaamste doel de Arabische taal op een creatieve en functionele manier te leren gebruiken..
We kiezen weloverwogen voor Standaard Arabisch omdat deze taal toegang biedt tot de hele Arabische wereld.

Een breed scala aan thema’s uit het dagelijkse leven komen aan bod. Dit stelt je in de mogelijkheid na korte tijd over verschillende onderwerpen op een eenvoudige manier te converseren en te schrijven.

Vanuit iedere dialoog volgt een woordenlijst. De woordenschat uit de dialoog wordt op een interactieve manier tijdens de les ingeoefend en uitgebreid. Daarnaast wordt de grammaticale onderbouw die de dialogen ondersteunt systematisch aangebracht en ingeoefend.

Als rode draad doorheen de opleiding maak je ook kennis met een ongemeen boeiende cultuur, zijn eeuwenoude geschiedenis en met de waarden en tradities van een gastvrij volk.

In deze beginnerscursus leer je o.m. het Arabisch alfabet lezen en schrijven en je oefent de uitspraak van de nieuwe klanken. De basiswoordenschat wordt aangebracht en je leert eenvoudige gesprekken voeren: jezelf voorstellen, iets bestellen op de restaurant, de weg uitleggen ...

 Aantal lestijden
60


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 90,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 18,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00

Wil je graag inschrijven in januari ? Kom dan naar een van onze secretariaten in Oudenaarde, Ronse, Avelgem, Harelbeke of Waregem.

De cursus is gestart in september. Als je wil instappen in januari, dan moet je al een beetje voorkennis hebben. Je kan steeds eens langskomen in de les. De leerkracht zal dan samen met jou bekijken of je voorkennis voldoende is om aan te sluiten.

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share