Arabisch

Arabisch 1A - Breakthrough 1 A/B

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Vangrootenbruel Ronse
maandag
18:15 - 21:25
04/09/2023
03/06/2024
-

De opleiding heeft als voornaamste doel de Arabische taal op een creatieve en functionele manier te leren gebruiken..
We kiezen weloverwogen voor Standaard Arabisch omdat deze taal toegang biedt tot de hele Arabische wereld.

Een breed scala aan thema’s uit het dagelijkse leven komen aan bod. Dit stelt je in de mogelijkheid na korte tijd over verschillende onderwerpen op een eenvoudige manier te converseren en te schrijven.

Vanuit iedere dialoog volgt een woordenlijst. De woordenschat uit de dialoog wordt op een interactieve manier tijdens de les ingeoefend en uitgebreid. Daarnaast wordt de grammaticale onderbouw die de dialogen ondersteunt systematisch aangebracht en ingeoefend.

Als rode draad doorheen de opleiding maak je ook kennis met een ongemeen boeiende cultuur, zijn eeuwenoude geschiedenis en met de waarden en tradities van een gastvrij volk.

In deze beginnerscursus leer je o.m. het Arabisch alfabet lezen en schrijven en je oefent de uitspraak van de nieuwe klanken. De basiswoordenschat wordt aangebracht en je leert eenvoudige gesprekken voeren: jezelf voorstellen, iets bestellen op de restaurant, de weg uitleggen...Aantal lestijden
120


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 180,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 36,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
De prijs van de cursus bestaat uit het inschrijvingsgeld + handboek + € 3,5 kopiekosten. Het gebruikte handboek is Arabisch voor beginners - deel 1 (ISBN 9789046905067), kostprijs €33,5 De school kan je handboek bestellen bij onze leverancier. Je kan hiervoor terecht bij onze medewerkers. Hou ermee rekening dat deze bestelling enige tijd in beslag neemt en we het boek niet onmiddellijk kunnen bezorgen. Je kan het boek ook zelf aanschaffen in de (online) boekhandel.

Geen voorkennis vereist.

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share