Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Vangrootenbruel Ronse
maandag
18:00 - 21:30
10/10/2022
27/03/2023
-

Programma

Heb je altijd al een eigen zaak willen opstarten en wil je goed voorbereid aan dit avontuur beginnen, dan is de cursus bedrijfsbeheer iets voor jou.

In 20 lesweken word je wegwijs gemaakt in de rechten en plichten van de zelfstandige. We bespreken de administratieve verplichtingen, facturen, creditnota's, jaarrekeningen, dagboeken, btw, belastingen, rechtsvormen,... kortom alle administratieve zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

In de nieuwe vennootschapswet wint het ondernemingsplan aan belang. Het ondernemingsplan of businessplan is een voorstelling van je bedrijf. Het is tevens een instrument om financiering te verkrijgen en aan te tonen dat je goed hebt nagedacht over de haalbaarheid van je toekomstige onderneming. In de cursus bedrijfsbeheer leer je om een ondernemingsplan op te stellen. Alle aspecten van het ondernemingsplan komen aan bod in de cursus en worden toegelicht en uitgediept waarna je, met ondersteuning van de lesgever, jouw ondernemingsplan volledig kan afwerken.

Gecombineerd onderwijs

De opleiding wordt ingericht via gecombineerd onderwijs. De helft van de lessen wordt gegeven in contactonderwijs, de overige lestijden zijn in afstandsonderwijs.  De contactlessen kan je volgen op maandagavond in campus Vangrootenbruel Ronse.Aantal lestijden
160


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 240,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 48,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 5,00

Schrijf hier ONLINE in
Basiskennis Bedrijfsbeheer

Voorkennis is niet vereist voor de opleiding bedrijfsbeheer.

Het ODB nummer is ODB-Y00452-001

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share