Gastvrij koken
Gastvrij koken deel 2: lente en zomer
Heb je al een basiskennis, bijvoorbeeld door het volgen van de modules "Basis koken", "Lekker voor alledag" of "Trendy koken", dan is het hoog tijd voor het complexere werk. In deze module leer je een menu bereiden in functie van bepaalde gelegenheden zoals familiebijeenkomsten, feestjes, bijzondere feestdagen in huiselijke kring, …. met aandacht voor sauzen, buffetten, hapjes, mousses, pasteien, vullingen, degen, … en met de focus op lente en zomer. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. Daarnaast leer je subtiel de regels van gastvrijheid en leer je oog te hebben voor de tafeldienst zoals een tafel schikken, opdienen en afdienen.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00
- Schrijf hier ONLINE in
- Gastvrij koken Deel 2 lente/zomer
Basis Koken