Italiaans

Italiaans 10 – start januari - Effectiveness 2B

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus De Wereldbrug Oudenaarde
maandag
18:15 - 21:25
24/01/2022
06/06/2022
-
Campus De Wereldbrug Oudenaarde
dinsdag
08:30 - 11:40
25/01/2022
07/06/2022
-

In onze groepen staat communicatie centraal. Uitgaande van authentiek materiaal (diverse actuele en dagdagelijkse onderwerpen die de cursisten zowel op het werk als in de privésfeer kunnen gebruiken) en inbreng van de cursisten wordt vooral, maar niet uitsluitend, gewerkt op de vier vaardigheden: luisteren, spreken, lezen, schrijven (op basis van taaltaken, groepsdiscussies, voorstellingen, videofragmenten van de televisie (reportages) en internet, films, kranten en tijdschriften, boeken en ook contacten met native speakers, maar ook op basis van eigen ervaringen en/of actuele gebeurtenissen).
Er wordt steeds gewaakt over het uitsluitend gebruik van Italiaans.
Hierbij wordt vooral gelet op de (grammaticale) correctheid en het gebruik van de juiste taalstructuren en woordenschat.

Bovendien organiseren we een jaarlijks filmavond en een aantal intra- en extra muros activiteiten om de interesse in de Italiaanse taal en cultuur aan te wakkeren en tegemoet te komen aan de specifieke interesses van iedere cursist. Mogelijke activiteiten zijn: rondleiding in het historisch centrum van een stad (Gent, Kortrijk, …) of een bezoek aan een museum (of tijdelijke tentoonstelling) onder begeleiding van een Italiaanssprekende gids (of een van de cursisten), infosessie en/of culinaire workshop, studietrip naar Italië e.a.Aantal lestijden
60


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 90,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 18,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 8,00

Wil je graag inschrijven in januari ? Kom dan naar een van onze secretariaten in Oudenaarde, Ronse, Avelgem, Harelbeke, Waregem of Zottegem.

Certificaat niveau 9 (vantage) behaald hebben.

OF

Via een instaptoets. Een afspraak maken voor een instaptoets : contacteer ons via info@hetcvo.be

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share