Lekker voor alledag
Lekker voor alledag herfst en winter
Na het volgen van de module "Basis Koken" kan je aan de start met de module "Lekker voor alledag". Je neemt verder kennis van de elementaire begrippen van keukentechnologie en van het gebruik van keukenmaterialen. Je krijgt nog meer zicht op en leert omgaan met de elementaire basistechnieken middels een aantal basisbereidingen. Er worden nog meer elementaire kooktechnieken aangeleerd en ingeoefend. Dit gebeurt door middel van het bereiden van een eenvoudige soep, een vlees- en een visgerecht en een eenvoudig dessert.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 27,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.