Portugees

Portugees 1 – start januari - Breakthrough B

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Fortstraat Oudenaarde
woensdag
18:15 - 21:25
24/01/2022
08/06/2022
-

Wil je een basiskennis Portugees opdoen om te kunnen communiceren in alledaagse situaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: eenvoudige gesprekken voeren op de markt, in de winkel, op restaurant, de weg vragen, woordenschat en grammatica uitbreiden in concrete dagelijkse situaties, formulieren invullen en korte berichtjes schrijven? Je leert het allemaal in de basiscursus Portugees 1.

Na het eerste jaar kun je reeds afspraken maken, een hotel boeken, eten en drinken bestellen, de weg vragen, over je vrije tijd spreken enz.
Ook het sociale aspect ontbreekt niet want je leert een groep gelijkgezinden kennen die je anders nooit had ontmoet.Aantal lestijden
60


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 90,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 18,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 40,90

Wil je graag inschrijven in januari ? Kom dan naar een van onze secretariaten in Oudenaarde, Ronse, Avelgem, Harelbeke, Waregem of Zottegem.

De cursus is gestart in september. Als je wil instappen in januari, dan moet je al een beetje voorkennis hebben. Je kan steeds eens langskomen in de les. De leerkracht zal dan samen met jou bekijken of je voorkennis voldoende is om aan te sluiten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via info@hetcvo.be

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share