Trendy Koken
Trendy koken deel 1: herfst en winter
Heeft de kook-microbe je te pakken na het volgen van de modules "Basis koken", "Lekker voor alledag” of “Aangepast koken”? Of sta je thuis af en toe heerlijke gerechtjes te bereiden aan je fornuis? Dan is deze cursus misschien wat je zoekt. Trendy koken!
Je maakt gebruik van trendy basis kooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.
Je maakt ook kennis met de Mediterrane, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken
Handen uit de mouwen voor Italiaanse klassiekers, vergeten groenten, plant-based cooking, no waste cooking, fermenteren, vis “van bij ons”, een lokaal stukje vlees en zo veel meer.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 27,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.