Trendy Koken
Trendy koken deel 1: herfst en winter
vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Ninovestraat Ronse VOLZET
woensdag
18:00 - 22:00
07/09/2022
25/01/2023
Wim Vander haeghen
In deze module leer je een volledig menu bereiden. Traditionele gerechten worden in deze module vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de laatste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische herfst- en wintergerechten.
Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.
Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00
- Schrijf hier ONLINE in
- Trendy koken Deel 1 herfst/winter