Trendy Koken
Trendy koken deel 1: herfst en winter
Heeft de kook-microbe je te pakken na het volgen van de modules "Basis koken", "Lekker voor alledag” of “Aangepast koken”? Of sta je thuis af en toe heerlijke gerechtjes te bereiden aan je fornuis? Dan is deze cursus misschien wat je zoekt. Trendy koken!
In deze cursus gaan we aan de slag met eigentijdse trends. We leggen voor het schooljaar ‘23 - '24 de nadruk op plantaardig koken, lokaal en duurzaam, gezond én vol van smaak, minder maar beter vlees.
Je maakt gebruik van trendy basis kooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.
Je maakt ook kennis met de Mediterrane, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken
Handen uit de mouwen voor Italiaanse klassiekers, vergeten groenten, plant-based cooking, no waste cooking, fermenteren, vis “van bij ons”, een lokaal stukje vlees en zo veel meer.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00