Trendy Koken

Trendy koken deel 1: herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
donderdag
18:00 - 22:00
07/09/2023
25/01/2024
Joost Van Der Straeten
VOLZET

Heeft de kook-microbe je te pakken na het volgen van de modules "Basis koken", "Lekker voor alledag” of “Aangepast koken”? Of sta je thuis af en toe heerlijke gerechtjes te bereiden aan je fornuis? Dan is deze cursus misschien wat je zoekt. Trendy koken!

In deze cursus gaan we aan de slag met eigentijdse trends. We leggen voor het schooljaar ‘23 - '24 de nadruk op plantaardig koken, lokaal en duurzaam, gezond én vol van smaak,  minder maar beter vlees.

Je maakt gebruik van trendy basis kooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.

Je maakt ook kennis met de Mediterrane, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken

Handen uit de mouwen voor Italiaanse klassiekers, vergeten groenten, plant-based cooking, no waste cooking, fermenteren, vis “van bij ons”, een lokaal stukje vlees en zo veel meer.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share