Trendy Koken

Trendy koken deel 1: herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Ninovestraat Ronse VOLZET
woensdag
18:00 - 22:00
07/09/2022
25/01/2023
Wim Vander haeghen

In deze module leer je een volledig menu bereiden.  Traditionele gerechten worden in deze module vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de laatste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten.  Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische herfst- en wintergerechten.

Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.

Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00

Schrijf hier ONLINE in
Trendy koken Deel 1 herfst/winter
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share