Trendy Koken

Trendy koken deel 2: lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
maandag
18:00 - 22:00
31/01/2022
20/06/2022
Wim Vander Haeghen
Campus Bergstraat Oudenaarde
woensdag
18:00 - 22:00
02/02/2022
22/06/2022
Wouter Vandersrtraeten
Campus Ninovestraat Ronse
woensdag
18:00 - 22:00
02/02/2022
22/06/2022
Wim Vander Haegen

In deze module leer je een volledig menu bereiden.  Traditionele gerechten worden hierbij vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten.  Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische lente- en zomergerechten.

Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.

Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 12,00

Voor deze module kan pas ingeschreven worden vanaf januari 2022.


Schrijf hier ONLINE in
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share