Trendy Koken

Trendy koken deel 2: lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
donderdag
18:00 - 22:00
01/02/2024
20/06/2024
Joost Vander Straeten

In deze module leer je een volledig menu bereiden.  Traditionele gerechten worden hierbij vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten.  Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische lente- en zomergerechten.

Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.

Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00
Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Inschrijven kan vanaf januari 2024

Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share