Trendy Koken
Trendy koken deel 2: lente en zomer
In deze module leer je een volledig menu bereiden. Traditionele gerechten worden hierbij vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische lente- en zomergerechten.
Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.
Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,00
Inschrijven kan vanaf januari 2024