Bedrijfsbeheer

Inhoud

Bij het uitbouwen van een eigen zaak komt heel wat meer kijken dan louter vakkennis. Inzet, motivatie en een goede praktische kennis zijn onmisbaar, maar ook een goede kennis van recht, boekhouden, handel,... kan het falen of slagen van jouw zaak bepalen. Door het volgen van de opleiding bedrijfsbeheer sta je als zelfstandige in elk geval sterker in je schoenen.

Deze opleiding is er voor iedereen die zich wil vestigen als zelfstandig ondernemer en daarom een degelijke basiskennis bedrijfsbeleid wil verwerven. Wie slaagt voor de opleiding behaalt het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer. Dit attest wordt gevraagd wanneer je je als zelfstandige wil vestigen in Wallonië of Brussel.

Bedrijfsbeheer wordt aangeboden via gecombineerd onderwijs: 50% van de lessen wordt gegeven via contactonderwijs, 50% van de lessen wordt afgewerkt via afstandsonderwijs.

In slechts 20 lesweken rond je deze modules af en kan je het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer behalen.

Klik op de tegel hieronder voor nog meer praktische informatie.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share