Herfstvakantie verlengd tot en met 15.11 – Heropstart in code rood (en géén code oranje)

31.10.2020 - Herfstvakantie verlengd tot en met 15 november en géén fase oranje maar fase rood... Gisteravond 30 oktober werden de verstrengde maatregelen voor basis-, secundair, deeltijds kunst- en hoger onderwijs toegelicht. Over het volwassenenonderwijs werd opnieuw met geen woord gerept... Intussen kregen we wel de nieuwe richtlijnen van de overheid.
We hebben de voorbije weken alles in het werk gesteld om een haalbare en enigszins aanvaardbare lesplanning te maken voor al onze opleidingen en cursisten in code oranje. Door de dramatische coronacijfers moeten we jammer genoeg opnieuw bijsturen: na de herfstvakantie moeten we op alle leslocaties overschakelen op code rood. Dat impliceert dat we nog slechts 25% contactonderwijs per leslocatie en op weekbasis mogen organiseren (i.p.v. 50% in code oranje) met maximum 10 cursisten per lesgroep.
Ook al is het herfstvakantie en is iedereen toe aan wat rust, we zullen de komende dagen alles op een rijtje zetten, de nodige simulaties doen, overleggen, afwegingen maken en onze docenten en cursisten zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de verdere aanpak.
>> meer nieuws
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share