ICT & administratie (TKO)

Wens jij jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Of heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de opleiding ‘ICT en Administratie’ in 2 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden!

Ben je op zoek naar een kantoorjob in een bedrijf, dan is het belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt van de diverse softwaretoepassingen voor tekstbeheer, het verwerken van cijfer- en datagegevens, het beheren van e-mails en agenda en het presenteren van informatie.  Iedere bedrijf zet ook sterk in op personen die het beheren van  bestanden, zowel offline als online goed onder de knie hebben.

Samenwerken aan bestanden en diverse online diensten zijn niet meer weg te denken.

In deze opleiding ‘ICT en administratie’ willen we jou die grondige kennis van diverse softwaretoepassingen aanleren en streven  we ernaar dat  je de tools efficiënt kunt inzetten in een zakelijke omgeving.

Heb je nog vragen na het bekijken van dit filmpje, neem dan contact op met de opleidingscoördinator door te mailen naar tko@hetcvo.be .

Infomoment

zaterdag 13 januari 2024 van 10:00 - 12:00, campus Aalststraat 180 te Oudenaarde

Structuurschema ICT en administratie

* Je moet geslaagd zijn voor deze opleiding of toelatingsproef alvorens je de overige opleidingen na  de pijl kunt starten.

* * Deze opleiding kan pas gevolgd worden indien onderstaande opleidingen met succes zijn afgewerkt of als je geslaagd bent voor de vrijstellingsproeven.

  • Aan de slag met Excel (Cijfergegevens verwerken)
  • Haal meer uit Excel (Content Integreren)
  • Aan de slag met Word (Teksten verwerken)

Vrijstellingen

Vrijstellingsproeven

Je kan vrijstellingen behalen door deel te nemen aan vrijstellingsproeven. In september worden er vrijstellingsproeven georganiseerd. Voor bijna alle modules kan een vrijstellingsproef gemaakt worden. Voor de module “Samen content ontwikkelen kan geen vrijstellingsproef worden gemaakt omdat de nadruk ligt op samenwerken!

 

Interesse?

Cursisten die zich wensen in te schrijven voor de opleiding ICT en administratie met het doel een diploma secundair onderwijs te behalen, maken eerst een afspraak met de opleidingscoördinator vooraleer online in te schrijven. tko@hetcvo.be

 

 

 

 

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share