Wens jij jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Of heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de opleiding ‘ICT en Administratie’ in 2 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden!

Ben je op zoek naar een kantoorjob in een bedrijf, dan is het belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt van de diverse softwaretoepassingen voor tekstbeheer, het verwerken van cijfer- en datagegevens, het beheren van e-mails en agenda en het presenteren van informatie.  Iedere bedrijf zet ook sterk in op personen die het beheren van  bestanden, zowel offline als online goed onder de knie hebben.

Samenwerken aan bestanden en diverse online diensten zijn niet meer weg te denken.

In deze opleiding ‘ICT en administratie’ willen we jou die grondige kennis van diverse softwaretoepassingen aanleren en streven  we ernaar dat  je de tools efficiënt kunt inzetten in een zakelijke omgeving.

 

Heb je nog vragen na het bekijken van dit filmpje, neem dan contact op met de opleidingscoördinator door te mailen naar tko@hetcvo.be .

Infomoment op onze campus

Dinsdag 11 januari 2022 van 17.00 u. - 20.00 u.:

  • van 17.00 u. - 18.00 u.
  • van 18.00 u. - 19.00 u.
  • van 19.00 u. - 20.00 u.

Inschrijving is verplicht om deel te nemen aan de infosessie. Klik hier om in te schrijven.

Locatie: Campus Fortstraat 47 te Oudenaarde.

Structuurschema ICT en administratie

* Je moet geslaagd zijn voor deze opleiding of toelatingsproef alvorens je de overige opleidingen na  de pijl kunt starten.

* * Deze opleiding kan pas gevolgd worden indien onderstaande opleidingen met succes zijn afgewerkt of als je geslaagd bent voor de vrijstellingsproeven.

  • Aan de slag met Excel (Cijfergegevens verwerken)
  • Haal meer uit Excel (Content Integreren)
  • Aan de slag met Word (Teksten verwerken)

Vrijstellingen

Vrijstellingsproeven

Je kan vrijstellingen behalen door deel te nemen aan vrijstellingsproeven. Voor bijna alle modules kan een vrijstellingsproef gemaakt worden. De vrijstellingsproeven worden georganiseerd in september. Wens je graag in januari een vrijstellingsproef te maken, dan kan dit in overleg met de opleidingscoördinator.

Interesse?

Cursisten die zich wensen in te schrijven voor de opleiding ICT en administratie met het doel een diploma secundair onderwijs te behalen, maken eerst een afspraak met de opleidingscoördinator vooraleer online in te schrijven. tko@hetcvo.be

Klik hier om het aanbod te bekijken : ICT en Administratie (TKO)

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share