Wens jij jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Of heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor?

Dan kan je dankzij de opleiding ‘ICT en Administratie’ in 2 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden!

Ben je op zoek naar een kantoorjob in een bedrijf, dan is het belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt van de diverse softwaretoepassingen voor tekstbeheer, het verwerken van cijfer- en datagegevens, het beheren van e-mails en agenda en het presenteren van informatie.  Iedere bedrijf zet ook sterk in op personen die het beheren van  bestanden, zowel offline als online goed onder de knie hebben.

Samenwerken aan bestanden en diverse online diensten zijn niet meer weg te denken.

In deze opleiding ‘ICT en administratie’ willen we jou die grondige kennis van diverse softwaretoepassingen aanleren en streven  we ernaar dat  je de tools efficiënt kunt inzetten in een zakelijke omgeving.

Infomoment campus Aalststraat 180 te Oudenaarde

  • zaterdag 26 augustus 2023 doorlopend van 10.00 - 12.00

Infomomenten campus Fortstraat 47 te Oudenaarde

  • zaterdag 2 september 2023 doorlopend van 10:00 - 12:00

Online infomomenten

  • dinsdag 22 augustus 2023 om 19:00

Klik hier om in te schrijven voor een online infomoment.

Heb je nog vragen na het bekijken van dit filmpje, neem dan contact op met de opleidingscoördinator door te mailen naar tko@hetcvo.be of kom langs naar één van onze infomomenten op de campus.

 

Structuurschema ICT en administratie

* Je moet geslaagd zijn voor deze opleiding of toelatingsproef alvorens je de overige opleidingen na  de pijl kunt starten.

* * Deze opleiding kan pas gevolgd worden indien onderstaande opleidingen met succes zijn afgewerkt of als je geslaagd bent voor de vrijstellingsproeven.

  • Aan de slag met Excel (Cijfergegevens verwerken)
  • Haal meer uit Excel (Content Integreren)
  • Aan de slag met Word (Teksten verwerken)

Interesse?

Cursisten die zich wensen in te schrijven voor de opleiding ICT en administratie met het doel een diploma secundair onderwijs te behalen, maken eerst een afspraak met de opleidingscoördinator vooraleer online in te schrijven. tko@hetcvo.be

Klik hier om het aanbod te bekijken : ICT en Administratie (TKO)

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share