Fietshersteller

Inhoud

De Oude Kwaremont, de Koppenberg, de Steenbeekdries, de Taaienberg, de Eikenberg, de Berendries, ... In het wielerparadijs van de Vlaamse Ardennen kunnen wielertoeristen en mountainbikers hun krachten meten op de onbarmhartige gekasseide hellingen en de schitterende mountainbike-routes. Fietsen is hier helemaal in...

Wil je graag leren hoe jouw fiets in elkaar zit en hoe je hem zelf kunt onderhouden en herstellen? Of wil je daadwerkelijk van "fietsenmaken" jouw beroep maken? Kom dan naar het CVO "De Vlaamse Ardennen" en volg in ons fietsatelier in Ronse, onze opleiding Fietshersteller. Je wordt hierin begeleid door Ronny Couliez en ex-wereldkampioen veldrijden Mario De Clercq. Sedert september 2020 kan je  ook de opleiding starten op onze campus Bergstraat in Oudenaarde!

De opleiding bestaat uit drie delen.

Beginners starten met de modules "Onderhoud fietsen" en "Opbouw en afstellen fietsen".
Daarna heb je de mogelijkheid om de module "Diagnose en herstelling fietsen" en vervolgens de module "Geavanceerde fietstechnologie" te volgen.

Alle lessen zijn zeer praktisch opgevat. In samenwerking met de stad Oudenaarde werk je samen met de docent aan zgn. 'weesfietsen', achtergelaten fietsen die een tweede leven krijgen. Ook jouw eigen fiets kan aan bod komen in de opleiding: je kunt er tijdens de les en onder begeleiding al aan sleutelen.

Wie alle clusters afwerkt behaalt het certificaat van de opleiding Fietshersteller.

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap! Deze opleiding is erg populair en snel volzet

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share