Zoek je opleiding
zoek via trefwoordCulinair
Verras je partner, familie, vrienden maar vooral jezelf met de recepten die onze meesterkoks je aanleren tijdens onze delicieuze kooklessen voor beginners en gevorderden. De kooklessen bestaan uit verschillende modules.
Alles begint bij de modules "Basis koken" en "Lekker voor alledag" waar de grondbeginselen van het koken aangeleerd worden.
De tweede stap in ons traject van kooklessen krijgt vorm in de module "Trendy koken". In deze cursus gaan we aan de slag met eigentijdse trends.
NIEUW dit schooljaar "Aziatisch koken – Regio Maleisiė - Indonesiė -China". We ontdekken de verschillende toepassingen van rijst in Maleisiė met gerechten zoals Nasi goreng en Cõm chiźn (gebakken rijst) en verkennen familierecepten voor stoofpotjes zoals Mapo Tofu uit China, Rendang uit Maleisiė en Bami goreng uit Indonesiė. Tussenstops langs de eetkraampjes van grootsteden als Bejing, Kuala lumpur, Jakarta en Shangai leren ons snelle gerechten zoals Laksa ( pittige noedelsoep), wontonsoep (dumplings in bouillon) en zoveel meer te maken.
In de nieuwe module "Vegetarisch koken" nemen we een verfrissende duik in de culinaire wereld van lekkere en gezonde recepten zonder vlees of vis. Verrassende hapjes, warme en koude voorgerechten, heerlijke soepen, rijke stoofschotels en andere creatieve hoofdgerechten, … het staat allemaal op het menu! Afsluiten doen we met een heerlijk dessertje.
De cursus "Bakken" is gericht op zowel de meer ervaren huiskok als op de beginnende liefhebber. In deze module wordt de nadruk gelegd op zoet en hartig gebak. Inschrijven voor deze cursus kan enkel bij de start van een nieuw schooljaar. Er zijn drie niveaus: de starters, de gevorderden en de experten.