Culinair

Verras je partner, familie, vrienden maar vooral jezelf met de recepten die onze meesterkoks je aanleren tijdens onze delicieuze kooklessen voor beginners en gevorderden. De kooklessen bestaan uit verschillende modules.

Alles begint bij de module "Basis koken"  waar de grondbeginselen van het koken aangeleerd worden.

De tweede stap in ons traject van kooklessen krijgt vorm in de module "Lekker voor alledag". In deze cursus bereiden we lekkere en creatieve gerechten die variatie en kleur in je dagelijkse voeding brengen..

In "Aziatisch koken – Regio Japan -Viëtnam" nemen we je mee op een culinaire rondreis door Japan en Vietnam Een eigenzinnige trip met een enorme variëteit aan smaken, met de balans tussen zoet, zuur, zout en bitter als rode draad. Soms pittig, altijd aromatisch en met nadruk op vers. We ontdekken de verschillende toepassingen van rijst in Vietnam met gerechten zoals Phở Bò (rijstnoedelsoep), Cơm chiên (gebakken rijst) en Bánh Cuốn (lenterolletjes) en verkennen familierecepten uit Japan.

In de module "Vegetarisch koken" nemen we een verfrissende duik in de culinaire wereld van lekkere en gezonde recepten zonder vlees of vis. Verrassende hapjes, warme en koude voorgerechten, heerlijke soepen, rijke stoofschotels en andere creatieve hoofdgerechten, … het staat allemaal op het menu! Afsluiten doen we met een heerlijk dessertje.

NIEUW: De module Mediterraans Koken brengt het zalige zuiderse vakantiegevoel tot in je eigen keuken. In de gevarieerde lessenreeks leer je niet alleen klassiekers uit de Zuid-Franse, Portugese, Spaanse, Italiaanse en Griekse culinaire wereld klaarmaken, maar komen ook andere verrassende gerechten uit de regio’s rond de Middellandse Zee aan bod. Lekker, gezond en seizoensgebonden zijn de kernelementen van deze inspirerende cursus.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share