Moderne talen

De modulaire talenopleidingen van het Centrum voor volwassenenonderwijs "De Vlaamse Ardennen" richten zich tot iedereen die een andere taal wil leren: als je een extra taal moet kennen voor je werk, als je de taal van je favoriete reisbestemming wil spreken of gewoon omdat je geïnteresseerd bent in de taal, de cultuur en de literatuur van een ander land. We bieden cursussen aan voor iedereen:

  • Absolute beginners: niveau 1 (Officiële benaming: breakthrough - in het Europees referentiekader maakt deze module deel uit van niveau A1)
  • Basiskennis: niveau 2 (Officiële benaming: waystage - in het Europees referentiekader maakt deze module deel uit van niveau A2)
  • Half-gevorderden/praktische kennis: vanaf niveau 3 (Officiële benaming: Threshold 1 tem 4 - in het Europees referentiekader maakt deze module deel uit van niveau B1)
  • Gevorderde kennis: vanaf niveau 7 of conversatiegroepen

Naargelang je voorkennis kies je voor een geschikt niveau. Er zijn geen instapvoorwaarden voor niveau 1. Voor niveau 2 of hoger moet je geslaagd zijn in het voorgaande niveau of kunnen aantonen dat je de kennis en de vaardigheden van het voorgaande niveau beheerst.

 

 

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share