Houtbewerking

Inhoud

In onze campussen in Avelgem en Oudenaarde kan je de modules "werkvoorbereiding houtbewerking" en "machinale houtbewerking" uit de opleiding Interieurbouwer volgen. In deze cursus die als opstapmodule bedoeld is, maak je kennis met het gebruik van 'complexere' industriële machines.

Na het succesvol voltooien van deze voorbereidende modules kan je bij ons terecht voor een aantal vervolgcursussen, zoals de cursus “vervaardiging interieurelementen plaatmateriaal” en "vervaardiging interieurprojecten". Daarnaast kan je de modules “Buitenschrijnwerk” en “Vervaardiging omkastingen” volgen. Je vindt extra info per module door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.

In onze vestiging te Waregem organiseren we de opleiding 'Klussen voor beginners houtbewerking'. In deze module worden de allereerste stappen binnen de houtbewerking aangeleerd. De klemtoon ligt hier vooral op het aspect van onderhoud en herstel. Hierbij wordt door de cursisten met elektrisch aangedreven handmachines gewerkt, NIET met industriële machines (zoals een schaafbank, e.d.).

Voor meer informatie over "Klussen voor beginners houtbewerking" klik hier.

Je kiest één of meer modules uit onderstaand aanbod.

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share