Houtbewerking

Inhoud

In onze campussen in Avelgem en Oudenaarde kan je de modules "werkvoorbereiding houtbewerking" en "machinale houtbewerking" uit de opleiding Interieurbouwer volgen. In deze opleiding wordt gebruik gemaakt van de 'complexere' industriële machines.

Na het succesvol voltooien van deze modules kan je bij ons terecht voor een aantal nieuwe cursussen, zoals de cursus “vervaardiging interieurelementen plaatmateriaal” in Oudenaarde of Avelgem op donderdagavond . Daarnaast kan je de modules “Buitenschrijnwerk” en “Vervaardiging omkastingen” volgen in Oudenaarde of in Avelgem. In Oudenaarde wordt ook de module “Vervaardiging wanden en roosteringen” en “Wanden plaatsen” gegeven op zaterdagvoormiddag. Je vindt extra info per module door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.

In onze vestiging te Waregem organiseren we de opleiding 'Klussen voor beginners houtbewerking'. In deze module worden de eerste stappen binnen de houtbewerking aangeleerd. De klemtoon ligt hier vooral op het aspect van onderhoud en herstel. Hierbij wordt door de cursisten met elektrisch aangedreven handmachines gewerkt, NIET met industriële machines (zoals een schaafbank, e.d.).

Voor meer informatie over "Klussen voor beginners houtbewerking" klik hier.

Je kiest één of meer modules uit onderstaand aanbod.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share