Onderstaande cursussen geven een overzicht van de modules die we inrichten in het kader van fotobewerking. Door te klikken op de afbeeldingen verneem je per cursus de belangrijkste details over de inhoud, het lesmoment, de kostprijs, enz. Deze modules zijn bedoeld voor cursisten die reeds enige kennis en ervaring bezitten over digitale bewerking van fotomateriaal.

Voor de cursisten die reeds computerervaring hebben maar nog de eerste stappen willen zetten in deze wondere digitale fotowereld raden we aan om de voorbereidende cursus "Aan de slag met foto's, beeld en geluid" te volgen. Dit is de ideale cursus als opstap naar de gespecialiseerde cursussen: je verwerft er een brede waaier aan vaardigheden om vanuit diverse bronnen tekst, beeld, geluid ... te verzamelen zodat je goed voorbereid bent op onderstaande vervolgcursussen. Door hier te klikken krijg je alvast alle nuttige info over deze voorbereidingscursus.

Cursisten die hun eerste stappen op de PC nog aan het zetten zijn hebben er wellicht baat bij om eerst te starten met de modules "initiatie Windows 11" en " Aan de slag met internet". Je vindt alle info door op de betreffende modules te klikken.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share