Bakken
Bakken 2 voor gevorderden
Ook in deze module wordt de nadruk gelegd op zoete als op hartige gebakken. Je verwierf de basis tijdens de cursus bakken 1 en kan nu onder begeleiding van de leerkracht verder opbouwen. Bij de keuze van de gerechten houden we ook rekening met de seizoenen en de feestdagen.
Samen maken we onder andere:
• verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, koffiekoeken, muffins, brownies, donuts, …
• verschillende soorten taarten: van cakes, over appeltaart, frangipane, fruittaart, biscuit,…
• verschillende soorten vullingen en afwerkingen: crème anglaise, méringue, crème au beurre, crème fraiche, ganache, …
• pizzagebak, quiches, spekbroodjes, worstenbroodjes, havermoutkoekjes, …
• éclairs, roomhoorntjes, macarons, cupcakes, bokkenpootjes, Berlijnse bollen…
• chocoladebereidingen: chocoladetaart, chocolademousses, truffels, pralines, …
De kostprijs is exclusief de ingrediënten. Per les zal je gevraagd worden deze te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Alle lessen vinden plaats in onze didactische keuken aan de Kerkhofstraat in Avelgem. De lessen lopen over een gans schooljaar telkens op dinsdag om de 14 dagen.
LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap!
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,50
- Schrijf hier ONLINE in
- Bakken voor gevorderden