Bakken

Bakken Gevorderden

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Kerkhofstraat Avelgem
woensdag
18:00 - 22:00
08/09/2021
15/06/2022
Francies Tarras

Ook in deze module wordt de nadruk gelegd op zoete als op hartige gebakken. Je verwierf de basis tijdens de cursus bakken 1 en kan nu onder begeleiding van de leerkracht verder opbouwen. Je leert verder de verschillende technieken en bereidingswijzen aan om tot een mooi en smaakvol resultaat te komen? Bij de keuze van de gerechten houden we ook rekening met de seizoenen en de feestdagen. Alles wat je bakt mag je meenemen.

Samen maken we onder andere:
• verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, koffiekoeken, muffins, brownies, donuts, …
• verschillende soorten taarten: van cakes, over appeltaart, frangipane, fruittaart, biscuit,…
• verschillende soorten vullingen en afwerkingen: crème anglaise, méringue, crème au beurre, crème fraiche, ganache, …
• pizzagebak, quiches, spekbroodjes, worstenbroodjes, havermoutkoekjes, …
• éclairs, roomhoorntjes, macarons, cupcakes, bokkenpootjes, Berlijnse bollen…
• chocoladebereidingen: chocoladetaart, chocolademousses, truffels, pralines, …

De kostprijs is exclusief de ingrediënten. Per les zal je gevraagd worden deze te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Alle lessen vinden plaats in onze didactische keuken aan de Kerkhofstraat in Avelgem. De lessen lopen over een gans schooljaar telkens op woensdag om de 14 dagen.

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap!



» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,50

Schrijf hier ONLINE in
Bakken voor gevorderden
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share