Bakken
Bakken Starters
In deze module wordt zowel de nadruk gelegd op zoete als op hartige gebakken. De module wordt stapsgewijs opgebouwd: we beginnen met de basis en bouwen zo verder op. Bij de keuze van de gerechten houden we ook rekening met de seizoenen en de feestdagen. Alles wat je bakt mag je meenemen naar huis
Samen maken we onder andere:
• verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, koffiekoeken, muffins, brownies, donuts, …
• verschillende soorten taarten: van cakes, over appeltaart, frangipane, fruittaart, biscuit,…
• verschillende soorten vullingen en afwerkingen: crème anglaise, méringue, crème au beurre, crème fraiche, ganache, …
• pizzagebak, quiches, spekbroodjes, worstenbroodjes, havermoutkoekjes, …
• éclairs, bokkenpootjes, Berlijnse bollen…
• eenvoudige chocoladebereidingen: chocoladetaart, chocolademousses, truffels, …
De kostprijs is inclusief de ingrediënten. Alles wat je bakt mag je meenemen.
Alle lessen vinden plaats in onze didactische keuken aan de Kerkhofstraat in Avelgem. De lessen lopen over een gans schooljaar telkens op donderdag om de twee weken. We voorzien 2 groepen: groep 1 start op 5 september, groep 2 krijgt de eerste les op 12 september.
LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap!
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 99,50
- De kostprijs is inclusief de ingrediënten. Alles wat je bakt mag je meenemen.