Bakken
Bakken 1 voor beginners
In deze module wordt zowel de nadruk gelegd op zoete als op hartige gebakken. De module wordt stapsgewijs opgebouwd: we beginnen met de basis en bouwen zo verder op. Bij de keuze van de gerechten houden we ook rekening met de seizoenen en de feestdagen.
Samen maken we onder andere:
• verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, koffiekoeken, muffins, brownies, donuts, …
• verschillende soorten taarten: van cakes, over appeltaart, frangipane, fruittaart, biscuit,…
• verschillende soorten vullingen en afwerkingen: crème anglaise, méringue, crème au beurre, crème fraiche, ganache, …
• pizzagebak, quiches, spekbroodjes, worstenbroodjes, havermoutkoekjes, …
• éclairs, roomhoorntjes, macarons, cupcakes, bokkenpootjes, Berlijnse bollen…
• chocoladebereidingen: chocoladetaart, chocolademousses, truffels, pralines, …
De kostprijs is exclusief de ingrediënten. Per les zal je gevraagd worden deze te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Alle lessen vinden plaats in onze didactische keuken aan de Kerkhofstraat in Avelgem. De lessen lopen over een gans schooljaar telkens op woensdag om de 14 dagen. We voorzien 2 groepen: groep 1 start op 9 september, groep 2 krijgt de eerste les op 16 september.
LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap!
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 14,50
- Schrijf hier ONLINE in
- Bakken voor starters