Basis koken
Basis koken herfst en winter
In het eerste semester bereiden we huiselijke gerechten die je thuis meteen kan klaarmaken. We leren blancheren, stomen, bakken en braden en maken kennis met de basissauzen. Doorheen deze herfst- en wintergerechten leren en oefenen we de basis-versnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, aardappelen en fruit. Verwarmende soepen, stoverij op z’n Vlaams, koninginnenhapje, gebraad, risotto met champignons, rijsttaart, chocolademousse en vele heerlijkheden passeren de revue!
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 27,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Er is geen voorkennis vereist.