Basis koken

Basis koken herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
woensdag
18:00 - 22:00
06/09/2023
24/01/2024
Matthias Van Hamme
Campus Ninovestraat Ronse
dinsdag
08:30 - 12:30
05/09/2023
24/01/2024
Matthias Van Hamme

In het eerste semester bereiden we huiselijke gerechten die je thuis meteen kan klaarmaken. We leren blancheren, stomen, bakken en braden en maken kennis met de basissausen. Doorheen deze herfst- en wintergerechten leren en oefenen we de basisversnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, fruit en aardappelen. Verwarmende soepen, stoverij op z’n Vlaams, koninginnenhapje, gebraad, risotto met champignons, rijsttaart, chocolademousse en vele heerlijkheden passeren de revue!

Er is geen specifieke basiskennis vereist voor deze module.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00
Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Er is geen voorkennis vereist.

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share