Basis koken

Basis koken herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
dinsdag
18:00 - 22:00
03/09/2024
21/01/2025
Wim Vander Haegen
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
donderdag
18:00 - 22:00
05/09/2024
23/01/2025
Joost Van Der Straeten

In het eerste semester bereiden we huiselijke gerechten die je thuis meteen kan klaarmaken. We leren blancheren, stomen, bakken en braden en maken kennis met de basissauzen. Doorheen deze herfst- en wintergerechten leren en oefenen we de basis-versnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, aardappelen en fruit. Verwarmende soepen, stoverij op z’n Vlaams, koninginnenhapje, gebraad, risotto met champignons, rijsttaart, chocolademousse en vele heerlijkheden passeren de revue!

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 27,50
Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Er is geen voorkennis vereist.

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share