Basis koken

Basis koken herfst en winter

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde VOLZET
maandag
18:00 - 22:00
05/09/2022
23/01/2023
Joost Van Der Straeten

In het eerste semester bereiden we huiselijke gerechten die je thuis meteen kan klaarmaken. We leren blancheren, stomen, bakken en braden en maken kennis met de basissausen. Doorheen deze herfst- en wintergerechten leren en oefenen we de basisversnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, fruit en aardappelen. Verwarmende soepen, stoverij op z’n Vlaams, koninginnenhapje, gebraad, risotto met champignons, rijsttaart, chocolademousse en vele heerlijkheden passeren de revue!

Er is geen specifieke basiskennis vereist voor deze module.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00

Schrijf hier ONLINE in
Basis Koken

Er is geen voorkennis vereist.

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Instagram
Instagram