Portugees

Portugees 1 - Breakthrough mondeling + schriftelijk

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Fortstraat Oudenaarde
woensdag
18:15 - 21:25
06/09/2023
05/06/2024
-

Wil je een basiskennis Portugees opdoen om te kunnen communiceren in alledaagse situaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: eenvoudige gesprekken voeren op de markt, in de winkel, op restaurant, de weg vragen, woordenschat en grammatica uitbreiden in concrete dagelijkse situaties, formulieren invullen en korte berichtjes schrijven? Je leert het allemaal in de basiscursus Portugees 1.

Na het eerste jaar kun je reeds afspraken maken, een hotel boeken, eten en drinken bestellen, de weg vragen, over je vrije tijd spreken enz.
Ook het sociale aspect ontbreekt niet want je leert een groep gelijkgezinden kennen die je anders nooit had ontmoet.Aantal lestijden
60+60


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 180,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 36,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
De prijs van de cursus bestaat uit het inschrijvingsgeld + handboek + € 3,5 kopiekosten. Handboek: Portugues no mundo tekst- en werkboek (ISBN 978 94 6030 8376) €51 De school kan je handboek bestellen bij onze leverancier. Je kan hiervoor terecht bij onze medewerkers. Hou ermee rekening dat deze bestelling enige tijd in beslag neemt en we het boek niet onmiddellijk kunnen bezorgen. Je kan het boek ook zelf aanschaffen in de (online) boekhandel. Dit handboek wordt gebruikt in de cursus Portugees 1 en 2.

Geen voorkennis vereist.

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share