Aangepast koken

Aangepast koken lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
donderdag
18:00 - 22:00
02/02/2023
22/06/2023
Joost Van Der Straeten

In het tweede semester verkennen we verder de onuitputtelijke heerlijkheden uit de plantaardige keuken.

Onder andere frisse salades, uitbundig veel verse kruiden, lichtere soepjes, mediterrane gerechten en natuurlijk onze heerlijke Belgische asperges worden niet alleen bereid, maar nadien ook genuttigd want iedere lesavond wordt er samen getafeld.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij we enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00

Schrijf hier ONLINE in
Aangepast koken lente en zomer

Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share