Vegetarisch koken
Vegetarisch koken lente en zomer - Aangepast koken
In het tweede semester verkennen we verder de onuitputtelijke heerlijkheden uit de plantaardige keuken.
Onder andere frisse salades, uitbundig veel verse kruiden, lichtere soepjes, mediterrane gerechten en natuurlijk onze heerlijke Belgische asperges worden niet alleen bereid, maar nadien ook genuttigd want iedere avond wordt er samen getafeld.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 27,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken