Voor leraren kan Digisprong een ​​belangrijke rol spelen bij het vergroten van hun professionele ontwikkeling en het verbeteren van de kwaliteit van hun onderwijs. Door te investeren in digitale competenties en vaardigheden, kunnen leraren beter inspelen op de behoeften van hun leerlingen en hen beter voorbereiden op de uitdagingen en mogelijkheden van de digitale samenleving.

Naast de kennismakingsmodules die je onderaan deze pagina vindt, creëren we samen met jou opleidingen op maat met de kijkwijzer als opzoektool.

   Kijkwijzer

In deze Kijkwijzer plaatsten we verschillende lesonderwerpen, ingedeeld in de 6 domeinen van de DigiCompEdu. Deze opzoektool kan handig zijn bij het samenstellen van opleidingen voor jouw lerarenteam. Het biedt een overzicht van de 24 competenties van de digitale leerkracht, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste onderwerpen te vinden, snel te navigeren en gerichte inhoud te vinden voor specifieke competenties. Deze kijkwijzer is gebaseerd op DigiCompEdu. Het helpt jou om jouw opleidingsvraag concreet te maken.

Klik hier om de link naar de kijkwijzer aan te vragen

 

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share