Decoratief in de woning

Inhoud

Sfeer en gezelligheid in en rond de woning.

Wij gaan aan de hand van decoratieve technieken onze eigen creatieve talenten omzetten naar eigen ontwerpen. Aan de hand van inspiratiebronnen ga je een eigen uniek stuk uitwerken.
We werken dus met technieken die we omzetten naar een ontwerp en maken niets na.

Afhankelijk van de door CVO gekozen module werken we rond textiel, natuurlijke en niet natuurlijke materialen en creatief atelier. De bedoeling is zo veel mogelijk technieken en materialen te leren kennen die je instaat stellen je fantasieën om te zetten in eigen creaties.

Weven, knopen, textiel verharden, zijde schilderen, lino op stof,  stoffen beschilderen, nat- of droogvilten, enz . zijn enkel voorbeelden van de mogelijkheden rond “werken met textiel”.

Werken met hout, steenkappen, mandjes maken van koord, werken met klei, verven met natuurlijke kleurstoffen, werken met alginaat, papier scheppen enz. zijn enkele voorbeelden van “werken met natuurlijke materialen”

Werken met hars, acrylic one, silicone, textielverharders, verven, werken met pigmenten, werken met mediums, etsen op glas, werken met cement en werken met beton, mozaïeken maken enz. zijn enkel voorbeelden van “niet natuurlijke materialen”.

Creatief atelier is de eindmodule die je slechts kan volgen na het volgen van de andere 3 modules.

In één opdracht kunnen technieken uit 2 of 3 modules met elkaar gecombineerd worden.

Eén schooljaar bestaat uit 2 modules die door elkaar gegeven worden. Schrijf je dus in voor de 2 modules.

Materialen die je gebruikt koop je zelf aan (je werkt naar eigen budget)

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap! Deze opleiding is erg populair en snel volzet

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share