Aangepast koken

De cursus Aangepast koken (Vegetarisch Koken) bestaat uit twee modules waarin we een verfrissende duik nemen in de culinaire wereld van lekkere en gezonde recepten zonder vlees of vis. Verrassende hapjes, warme en koude voorgerechten, heerlijke soepen, rijke stoofschotels en andere creatieve hoofdgerechten staan op het menu!

Iedere cursusavond koken we zeer gevarieerd; eenvoudige gerechten voor alledag tot zeer feestelijke creaties. We werken met seizoensgebonden klassiekers en verkennen de wereld van de noten en zaden, van bekende en vergeten groenten. Pasta’s en risotto’s, pittige curry’s, taarten, Vlaamse klassiekers met een twist passeren de revue. Ook een brede waaier aan vleesvervangende producten - denk aan linzen, tofu, seitan, quorn -passeren in eigentijdse smaakcombinaties.  Je leert alles over kruiden en specerijen. We koken ook eens glutenvrij, lactosevrij en op aanvraag …vrij? Het programma van deze cursus is bijzonder verrijkend en gezondmakend!

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share