Basis koken
Basis koken lente en zomer
In het tweede semester verkennen we de wereld van lentefrisse en zomerse gerechten. We werken met fijnere sausen, de rijkdom aan groenten van de lente en zomer en uitbundig veel verse kruiden.
In een seizoensgebonden menu bereiden we knapperige salades, lentesoepjes, een gevulde rollade, wereldse en mediterrane gerechten, Vlaamse klassiekers zoals onze heerlijke Belgische asperges én iedere cursusavond tafelen we samen en genieten van het menu van de avond!
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij we enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 120,00
- Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 24,00
- Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
- € 0,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 27,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Inschrijven kan vanaf januari 2024
Geen voorkennis vereist