Basis koken

Basis koken lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
dinsdag
18:00 - 22:00
28/01/2025
25/06/2024
Wim Vanderhaeghen
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
donderdag
18:00 - 22:00
30/01/2025
19/06/2024
Joost Van Der Straeten

In het tweede semester verkennen we de wereld van lentefrisse en zomerse  gerechten. We werken met fijnere sausen, de rijkdom aan groenten van de lente en zomer en uitbundig veel verse kruiden.

In een seizoensgebonden menu bereiden we knapperige salades, lentesoepjes, een gevulde rollade, wereldse en mediterrane gerechten, Vlaamse klassiekers zoals onze heerlijke Belgische asperges én iedere cursusavond tafelen we samen en genieten van het menu van de avond!

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij we enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 27,50
Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Inschrijven kan vanaf januari 2024

Geen voorkennis vereist

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share