Basis koken

Basis koken lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
online inschrijven
Campus Ninovestraat Ronse
dinsdag
08:30 - 12:30
30/01/2024
18/06/2024
Matthias Van Hamme
Campus Bergstraat Oudenaarde (centraal secretariaat)
woensdag
18:00 - 22:00
31/01/2024
19/06/2024
Matthias Van Hamme
VOLZET

In het tweede semester verkennen we de wereld van lentefrisse en zomerse  gerechten. We werken met fijnere sausen, de rijkdom aan groenten van de lente en zomer en uitbundig veel verse kruiden.

In een seizoensgebonden menu bereiden we knapperige salades, lentesoepjes, gevulde rollades, wereldse en mediterrane gerechten, Vlaamse klassiekers zoals onze heerlijke Belgische asperges én iedere cursusavond tafelen we samen en genieten van het menu van de avond !

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij we enkel de foodcost aanrekenen.

Er is geen specifieke basiskennis vereist voor deze module.

 



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 24,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 14,00
Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

Inschrijven kan vanaf januari 2024

Geen voorkennis vereist

De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Share
Share